DAÜ Hazırlık Öğrencileri Sahillerimizi Temizliyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu (YDİHO), çevre ve geri dönüşüm proje grubu öğrencileri, Öğretim Görevlisi Mehşen Ercanlar ve Öğretim Görevlisi Nibel Tektan eşliğinde Bedi’s plajında sahil temizleme etkinliği gerçekleştirdiler.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan etkinlikte, öğrenciler ve öğretmenleri etkili bir temizlik çalışması gerçekleştirdiler. DAÜ YDİHO Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye ve Kıbrıs dışında İran, Libya, Suriye gibi diğer ülkelerden öğrenim için ülkemizde bulunan öğrencilerin de katılımıyla oluşturulan proje grubu, çevre ve geridönüşüm içerikli etkinliklerini önümüzdeki haftalarda da sürdürecek ve çevre koruma bilincinin gelişmesine katkı koymaya devam edecekler.