İçeriğe git

DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 2017-2018 Ders Yılını Renkli Görüntülerle Sonlandırdı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, 2017-2018 Akademik Yılı’nı düzenledikleri şeref ile yüksek şeref sertifika töreni ve bitirme projesi dersi kapsamında ortaya çıkan ürünlerin tanıtımı ile sonlandırdılar.

DAÜ İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Türkçe ve İngilizce Bölümleri’nde 2017 – 2018 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde başarı gösteren toplam 114 öğrenci için Şeref – Yüksek Şeref Sertifika Töreni gerçekleştirildi. DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ve Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Umut Ayman’ın yanı sıra birçok akademisyen ve öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen törende Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Türkçe Programında başarı gösteren öğrenciler adına Sevinç Kahveci ve Erhan Dalbun konuşma gerçekleştirirken, İngilizce programda eğitim gören öğrencileri adına ise Nsikon Abasi Amos Akpon, Ahmet İyici ve Haya Mahfouz konuşma gerçekleştirdiler.

Öğrenciler konuşmalarında, DAÜ İletişim Fakültesi öğrencisi olmaktan ve DAÜ’nün parçası olmaktan büyük gurur duyduklarını dile getirerek, eğitim kalitesi ve DAÜ’nün uluslararası vizyonu sayesinde aldıkları eğitimden mutlu olduklarını ifade ettiler. Öğrenciler, akademisyenlerle öğrenciler arasındaki güçlü iletişimin de başarılarında büyük etkisi olduğunu belirttiler.

Öte yandan, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ve Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Umut Ayman tarafından verilen Bitirme Projesi dersi kapsamında ortaya çıkan ürünlerin tanıtımı da gerçekleştirildi. İletişim Fakültesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik ile Pazarlama Odaklı Halkla İlişkiler çerçevesinde ürün tanıtımlarını yapan öğrenciler, hazırladıkları stantlarda ürünlerini sergileyerek renkli görüntülere ev sahipliği yaptılar.