İçeriğe git

DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğrencilerinden Logo Çalışması

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Gazimağusa kentinin yeni bir ticari kuruluşu olan “14 Market” için kurumsal logo çalışması gerçekleştirdi. Design Major-I dersi kapsamında öğretim görevlisi Shahryar M. Alikhani ve Marjan Khajavi yönetiminde 30 öğrencinin tasarladığı 50 logo çalışması, firma tarafından değerlendirilerek en çok beğenilen ilk üç çalışmaya çeşitli ödüller verildi.

Değerlendirme sonucunda DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencisi Sezer H. Özdemir birinci olarak 1500 TL, ikinci sırayı alan Chad Kalua Khana ile üçüncü olan Yiran Chen ise firmanın yan kuruluşu olan Gymaholic Spor Salonu’nda 1 aylık ücretsiz üyelik ile ödüllendirildi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ödül töreninde DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Senih Çavuşoğlu yaptığı konuşmada üniversite ile toplum ve sektör arasındaki iş birliğinin önemini vurgulayarak hem böyle bir taleple bölüme başvuran “14 Market” yöneticilerine, hem de böyle bir konuyu ders kapsamına alıp destekleyen öğretim görevlilerine ve yaratıcı çalışmalar ortaya koyan öğrencilere teşekkürlerini iletti. Tören sonunda ödüller sahiplerine takdim edilirken tüm katılımcı öğrencilere de teşekkür sertifikası verildi.