İçeriğe git

DAÜ Genesis IMC Ajansı’ndan Büyük Destek

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. DAÜ İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya koordinatörlüğünde faaliyet gösteren Genesis IMC Ajans’ta görev alan öğrenciler anlamlı bir projeye daha imza attılar. 

DAÜ Genesis IMC Ajansı öğrencilerinin organize ettiği ve İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin yapmış olduğu el işlerinin sergilenip satışa sunulduğu etkinlik Gazimağusa’da bulunan Buğday Camii’nde gerçekleşti.

“Sevgiyle yaptık, sanatla karıştırdık” sloganıyla duyurulan serginin açılışı Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner tarafından yapıldı. Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ve Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in de katıldığı sergi, rehabilitasyon merkezi öğrencilerinin ve öğretmenlerinin yapmış olduğu iki yıllık bir çalışma süreci sonunda ortaya çıktı. Katılımcıların büyük ilgisini çeken eserlerin hazırlık ve yapım aşamaları, Genesis IMC Ajansı öğrencileri tarafından kaydedilerek, sergi açılışı için hazırlanan video katılımcılar tarafından beğeni ile karşılandı.

İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Havva Öztenay, büyük emek ve fedakarlık sonucunda yaratılan eserlerin satışından elde edilen gelirin tümünün açılması hedeflenen atölye için kullanılacağını dile getirerek, katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

Etkinlik sonunda, rehabilitasyon merkezi görevlileri, DAÜ İletişim Fakültesi’ne ve Genesis IMC Ajans’ında görev yapan öğrencilere olan memnuniyetlerini dile getirerek, verdikleri destek için teşekkür ettiler.