İçeriğe git

DAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü ile Psikoloji Öğrencileri Kulübü Ortak Etkinlik Düzenledi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü, Öğrenci Kulüpleri Birimi’ne bağlı Endüstri Mühendisliği Kulübü ve Psikoloji Öğrencileri Kulübü iş birliğiyle Mustafa Afşin Ersoy Salonu’nda “İş’te Endüstri/Psikoloji” adlı etkinlik düzenlendi. Etkinliğe DAÜ Fen ve Edebiyat Fakültesi, Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Bayraktar da katıldı. Kulüp üyelerinin organizasyonuyla ve “Endüstriyel verimlilik ve psikolojik iyilik” temasıyla gün boyu süren etkinlik kapsamında, alanında uzmanların katılımıyla İngilizce ve Türkçe sunumlar ve atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Etkinlikte; Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aydın Çivilidağ “Endüstri ve Örgüt Psikolojisi”, Koç Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Liderlik Laboratuvarı Kıdemli Üyesi, Uzman Endüstriyel Psikolog Muaz Özcan “İş ve Örgüt Psikolojisi”, DAÜ Yabancı Diller ve Hazırlık Okulu, Yabancı Diller Birimi Öğretim Görevlisi Ozan Süleyman İnamlık “Kariyer Yönetimi” konulu seminerler verdi.

Ayrıca Kuzey Kıbrıs Turkcell (KKTCELL) İnsan Kaynakları İş Ortağı Ebru Engür tarafından “Kariyer Yönetimi ve Mülakat Simülasyonu” ve KKTCELL İnsan Kaynakları Müdürü Serhat Gezgin tarafından “Yetenek Analizi” başlıklı atölye çalışmaları gerçekleştirildi.