DAÜ Bankacılık ve Finans Bölümü Başarılı Öğrencilerinin Onur Günü

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Bankacılık ve Finans Bölümü 2015 – 2016 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde başarılı olan öğrencilerini düzenlediği Şeref ve Yüksek Şeref Sertifika Töreni ile onurlandırdı.

Toplamda 37 öğrencinin şeref ve yüksek şeref sertifikası aldığı söz konusu törende öğrenciler sertifikalarını İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eralp Bektaş, Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nesrin Özataç ve bölüm öğretim üyelerinden aldılar.

Şeref ve Yüksek Şeref Sertifika Töreni’nde konuşan Doç. Dr. Özataç, eğitim hayatlarında başarı gösteren öğrenciler ile gurur duyduğunu dile getirerek, başarılarının tüm hayatları boyunca devam etmesini temenni etti. Katılımın oldukça yoğun olduğu törende öğrenciler sertifikalarını aldıktan sonra çeşitli müzik performansları sergileyerek keyifli saatler geçirdiler.