Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip’ten DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’a Ziyaret

Beyarmudu Belediye Başkanı ve Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Vakıf Yöneticiler Kurulu Eski Başkanı İlker Edip, 22 Mart 2021 Pazartesi günü, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’ı ziyaret etti. Söz konusu nezaket ziyareti, Prof. Dr. Hocanın’ın makamında gerçekleşti.

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, ziyarette İlker Edip’i üniversitenin genel durumu ile ilgili bilgilendirdi. Pandemi süreciyle ilgili gelişmelerin de görüşüldüğü ziyarette İlker Edip, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın ve ekibine başarılarının devamını diledi. Rektör Prof. Dr. Aykut Hocanın, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip’e ziyaretinden ötürü teşekkür etti ve ziyaretin anısına hediye takdiminde bulundu.