Başarılı İnşaat Firmasının Başında DAÜ Mezunu Yer Alıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, İşletme Bölümü 1993 yılı mezunu Sonalp Alp, “Aldora Construction” isimli inşaat şirketinin direktörlük görevini başarıyla sürdürüyor. Mezun olduktan hemen sonra İngiltere’ye gittiğini belirten Alp, birçok farklı sektörde çalıştıktan sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne dönerek inşaat sektörüne girdiğini vurguladı.

2006 yılından itibaren Lefkoşa’da faaliyet gösteren inşaat şirketinin direktörlüğünü yürüttüğünü aktaran Alp, DAÜ’de aldığı eğitimin kariyerinde büyük rol oynadığına dikkat çekti. DAÜ’nün her geçen gün gelişme kaydettiğini de belirterek DAÜ’nün gelişiminin gurur verici olduğunu sözlerine ekledi.  DAÜ’nün eğitim kalitesinin uluslararası standartlarda olduğuna dikkat çeken Alp, DAÜ mezunlarının dünyanın birçok farklı yerinde başarıyı yakaladığının da altını çizdi.