Başarıların Arkasında DAÜ Mezunları Yer Alıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 2005 mezunu Cemal Oğur Gazimağusa’da faaliyet gösteren “Birol Petrol” şirketinde direktörlük görevini başarı ile yürütüyor. Oğur, DAÜ’den mezun olduktan sonra aile şirketleri olan petrol şirketinde direktörlük görevini yürütmeye başladığını belirtti.

DAÜ’nün kendisi için ayrı bir yeri ve önemi olduğunu aktaran Oğur, DAÜ’nün öğrencilerine kaliteli eğitim kazandırmanın yanında özgüven de kazandırdığına dikkat çekti. DAÜ’nün gerek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için gerekse Gazimağusa için önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Oğur, yükseköğretimde DAÜ’nün öncü bir rolü olduğuna inandığını da vurguladı. DAÜ’nün eğitim kalitesinin uluslararası standartlarda olduğunu aktaran Oğur, DAÜ mezunu olmaktan her zaman gurur duyduğunu bildirdi.