Deutsch Pусский العربية فارسی English
DAÜ Öğrencileri Kamera Arkasında

Başlangıç:
Bitiş:

Video yarışması başladı! Turkcell T80 ve en sevilen Turkcell uygulamaları ile dolu ödülleri kazanma zamanı.1 dakikalık kampüs hayatını anlat, hediyeleri kazanma fırsatını elde et.

Video Yarışması için detaylar:

• Bir dakikalık senin kampüs hayatını anlatan videonu çek
  • Videoları 15 Aralık - 15 Ocak tarihleri arasında Turkcell Lifebox uygulamasına veya Turkcell Lifebox internet sitesine ekle.
  • Lifebox’a eklenen video bağlantısını sosyalmedya@emu.edu.tr adresine gönder
  • Videolar gönderilirken İsim, soyisim, öğrenci numarası, ve telefon numarası eklemeyi unutma

Ödüller:

1.’ye Turkcell T80 akıllı telefon, 10 GB 1 aylık 3G yurt içinde kullanılacak internet, Lifebox + Fizy üyeliği (1 Aylık) ücretsiz.
2.’ye 10 GB 1 aylık 3G yurt içinde kullanılacak internet, Lifebox + Fizy üyeliği (1 Aylık) ücretsiz.
3.’ye 4 GB 1 aylık 3G yurt içinde kullanılacak internet, Lifebox + Fizy üyeliği (1 Aylık) ücretsiz.

* Videoların değerlendirilmesi jüri tarafından yapılacaktır.
* Web sayfası üzerinden video ekleme rehberi
* Mobil uygulama üzerinden video ekleme rehberi

Turkcell Lifebox İnternet Sitesi
Turkcell Lifebox Uygulaması: Google Playstore veya Apple iTunes