İçeriğe git

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde "Hadise" Konser!

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 22. Bahar Festivali’nin bu seneki son konser gecesinde Türkiye’nin sevilen sanatçısı Hadise sahne aldı. 20 Mayıs 2016 Cuma gecesi, saat 22:00’de, DAÜ Stadyumu’nda sahneye çıkan Hadise ve orkestrası, stadyumu dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi.

Kırmızı kısa elbisesi ve güzelliğiyle dikkat çeken Hadise, bir buçuk saat sahnede kalarak en popüler şarkılarını DAÜ’lüler ve KKTC halkı için seslendirdi. “Nerdesin Aşkım” isimli şarkısıyla konsere başlayan sanatçı, gecede “Düm Tek Tek”, “Aşk Kaç Beden Giyer”, “Steer Me Up”, “Deli Oğlan”, “Yaz Günü” gibi birbirinden güzel Türkçe ve İngilizce şarkılarının yanısıra “Sil Baştan” ve “Sarışınım” gibi sevilen şarkılara da repertuarında yer verdi. Hadise ile birlikte sahne alan dansçıları da sanatçıya muhteşem danslarıyla eşlik ederek, konseri izlemeye gelenlere keyifli bir gece yaşattılar.

Konser sonunda DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam ve DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan tarafından Hadise’ye teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.