İçeriğe git

DAÜ, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi Ağırladı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Atatürkçü Düşünce Kulübü tarafından organize edilen ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce`nin konuk olarak katıldığı söyleşi Aktivite Salonu’nda gerçekleştirildi.

Söyleşi öncesinde İnce, Prof. Dr. Hasan Cicioğlu eşliğinde Rektörlük makamına nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında DAÜ Tanıtım İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca ile görüşen İnce, DAÜ hakkında geniş bilgiler aldı ve KKTC’de bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Amca tarafından Milletvekili İnce’ye hatıra tabağı takdim edildi. Ziyarette DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici de hazır bulundu.

Ardından söyleşinin gerçekleştirileceği yer olan Aktivite Salonu’na geçen İnce, burada kalabalık bir öğrenci kitlesi tarafından karşılandı. Söyleşi kapsamında 1923'ten günümüze çağdaş Türkiye konusuyla ilgili kısaca bilgi veren İnce, Cumhuriyet`in kurulmasından günümüze kadar Türkiye'nin geçirdiği siyasal, sosyal ve ekonomik değişikliklere değindi. Daha sonra öğrencilerin sorularını teker teker cevaplandırdı.

Söyleşi sonunda Muharrem İnce`ye teşekkür plaketi takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.