İçeriğe git

9. Kumdan Heykel Festivali

Başlangıç:
Bitiş:
Yer:
Deniz Tesisleri

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İç Mimarlık Bölümü ve DAÜ Tasarım Kulübü tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “DAÜ Kumdan Heykel Festivali ve Yarışması”nın bu yıl dokuzuncusu 14 Haziran 2015, Pazar günü 10:00-20:00 saatleri arasında Gazimağusa, DAÜ Deniz Tesisleri’nde (Beach Club’da) yapılıyor. Gelenekselleşerek tüm halkın sabırsızlıkla beklediği bir etkinlik haline geken DAÜ Kumdan Heykel Festivali ve Yarışması’na ilgi duyan herkes gruplar oluşturarak katılabilecek.

Söz konusu etkinlik Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan tüm üniversitelerin katılımı ile de daha da zenginleşecek. DAÜ Kumdan Heykel Festivali ve Yarışması, doğal güzellikleri ve tarihi mimari yapılarıyla zengin bir kültüre sahip Gazimağusa şehrinde, katılımcılara hayallerindeki heykelleri günübirlik bile olsa tasarlama ve uygulama şansı verecek. Festival Gazimağusa kentinin eşsiz güzellikteki kumsallarına farklı bir heyecanı da beraberinde getirecek. Etkinliğin temel hedefi dünyanın birçok ülkesinde yapılan bu türden festivalleri ülkemizde de devam ettirmek ve ülkemizin doğal güzelliklerinden faydalanarak alternatif aktiviteler yaratmaktır.

Etkinliğe 12 Haziran 2015 tarihine kadar  başvurular yapılabilecek. Katılım için kayıtlar web sayfasından veya verilen e-mail adresinden yapılabiliyor. “DAÜ Kumdan Heykel Festivali”  katılmak veya izlemek isteyen herkesi bekliyor.

Etkinlik ile ilgili daha fazla bilgiye http://sandsculpture.emu.edu.tr/ veya sandsculpture@emu.edu.tr e-mail adresinden ve 630 11 39 numaralı telefondan ulaşılabilir.