Edip Akbayram Konseri Türkülerle DAÜ - VI

Başlangıç:
Bitiş:
Yer:

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü ile DAÜ Öğrenci Konseyi’nin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri “Türkülerle DAÜ” etkinliğinin altıncısı bu yıl 12 Aralık 2014 Cuma akşamı gerçekleştiriliyor.

DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda, saat 19:00’da başlayacak olan etkinlikte KKTC Üniversitelerinin Türk Halk Müziği grupları, DAÜ Türk Halk Müziği Topluluğu ile DAÜ Müzik Kulübü türkü severlere mini konserler verecekler.

Girişin halka açık ve ücretsiz olacağı gecenin sonunda ise, Türk Halk müziğinde kendine özgü müzik rengi ve tarzı olan, güçlü sesi ve yorumu ile beğenileri kazanmış sanatçı Edip Akbayram, konser verecek. Bu muhteşem geceye tüm halkımız davetlidir.

Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü ile Öğrenci Konseyi tarafından organize edilen “Türkülerle DAÜ- VI” etkinliğine tüm Üniversitemiz davetlidir.

Tarih: 12 Aralık 2014, Cuma

Saat: 19:00 – 23:00