İçeriğe git

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı DAÜ'deydi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal Medya Birimi ve DAÜ İletişim Fakültesi işbirliğinde gerçekleştirilen “Sosyal Medya ve Marka Haftası” etkinliğine katılmak için DAÜ’ye gelen Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, etkinlik öncesinde DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı makamında ziyaret etti.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin şimdiki durumu hakkında bilgiler veren Mehmet Harmancı, belediyenin ciddi ilerlemeler sağladığını kaydetti. Bir devlet üniversitesi olan DAÜ ile işbirliği yapmanın kendileri için gurur verici olduğunu kaydeden Harmancı, Üniversitelerin şehir ile bütünleşmelerinin önemine de değindi. Şehrin ve surlariçinin kalkınmasının kendileri için ne kadar önemli olduğunu anlatan Harmancı, bunun eğitim ve turizm ile sağlanabileceğini ifade etti. Harmancı konuşmasının devamında “DAÜ denilince akla ilk gelen kalitedir.” ifadesini de kullandı. KKTC’nin en büyük değerinin DAÜ olduğunu dile getiren DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, akreditasyonlara çok önem veren bir eğitim kurumu olduklarını dile getirerek DAÜ hakkında bilgiler verdi.

Uluslararası İlişkiler ve Tanıtım’dan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca, DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili Murat Aktuğralı, Kurumsal İletişim ve Sosyal Medya Birim Koordinatörü Raziye Nevzat ve Lefkoşa Türk Belediyesi’nden Evrim Hıncal’ın da hazır bulunduğu ziyarette Prof. Dr. Necdet Osam günün anısına Harmancı’ya DAÜ logolu lefkara işi hediye etti.