İçeriğe git

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı (Türkçe) (B.A., 4 Yıl)

Dersler hakkında detaylı bilgi almak için bölüm ve/veya fakülte ile iletişime geçebilirsiniz.

Ref. Ders Kodu Ders Adı Ders Lab Tut. Kredi ECTS Syl.
Dönem 1
56711 GAST101 Yiyecek Üretimi - I 2 - 2 3 -
56712 GAST103 Gastronomiye Giriş 3 - - 3 -
56713 GAST105 Gastronomi & Mutfak Sanatları İçin GıdaTeknolojisi 3 - - 3 -
56714 GAST107 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Bilgisayar Uygulamaları 3 - - 3 -
56715 ENGL107 Turizm Endüstrisi İçin İletişim Becerileri - I 3 1 - 3 -
56716 GAST191 Haftalık İş Deneyimi - I - - - - -
Dönem 2
56721 GAST102 Yiyecek Üretimi - II 2 - 2 3 -
56722 GAST104 Yiyecek ve İçecek Hizmetleri 3 - - 3 -
56723 GAST106 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde İş Güvenliği ve Sanitasyon 3 - - 3 -
56724 GAST108 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satınalma 3 - - 3 -
56725 ENGL108 Aşçılık için İletişim Becerileri - II - - - 3 -
56726 GAST192 Haftalık İş Deneyimi - II - - - - -
56727 GAST100 Staj - I - - - - -
Dönem 3
56731 GAST201 Yiyecek Üretimi - III 2 - 2 3 -
56732 GAST203 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Mönü Plan. Stratejileri 3 - - 3 -
56733 GAST205 Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü 3 - - 3 -
56734 GAST207 Dünya Mutfak Kültürleri 3 - - 3 -
56735 AE01 Alan Seçmeli Dersi - I 3 - - 3 -
56736 GAST291 Haftalık İş Deneyimi - III - - - - -
Dönem 4
56741 GAST202 Yiyecek Üretimi - IV 2 - 2 3 -
56742 GAST204 Temel Pastacılık 2 - 2 3 -
56743 GAST206 Yöresel Türk Mutfağı Uygulamaları 3 - - 3 -
56744 GAST208 Mutfak Yönetimi 3 - - 3 -
56745 AE02 Alan Seçmeli Dersi - II 3 - - 3 -
56746 GAST292 Haftalık İş Deneyimi - IV - - - - -
56747 THRM491 Beceri Geliştirme - I - - - - -
Dönem 5
56751 GAST301 Yiyecek Üretimi - V 2 - 2 3 -
56752 GAST303 Butik Pastacılık 2 - 2 3 -
56753 GAST305 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Muhasebe 3 - - 3 -
56754 AE03 Alan Seçmeli Dersi - III 3 - - 3 -
56755 UE01 Üniversite Geneli Seçmeli - I 3 - - 3 -
56756 GAST391 Haftalık İş Deneyimi - V - - - - -
Dönem 6
56761 GAST302 Yiyecek Üretimi - VI 2 - 2 3 -
56762 GAST304 Mutfak Planlaması ve Tasarımı 3 - - 3 -
56763 GAST306 Ziyafet Yönetimi 3 - - 3 -
56764 AE04 Alan Seçmeli Dersi - IV 3 - - 3 -
56765 UE02 Üniversite Geneli Seçmeli - II 3 - - 3 -
56766 GAST392 Haftalık İş Deneyimi - VI - - - - -
56768 GAST200 Staj - II - - - - -
Dönem 7
56771 GAST401 Yiyecek Üretimi - VII 2 - 2 3 -
56772 GAST403 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yönetim 3 - - 3 -
56773 GAST405 Büfe Tasarımı ve Dekorasyon 3 - - 3 -
56774 AE05 Alan Seçmeli Dersi - V 3 - - 3 -
56775 UE03 Üniversite Geneli Seçmeli - III 3 - - 3 -
56776 GAST491 Haftalık İş Deneyimi - VII - - - - -
Dönem 8
56781 GAST402 Yiyecek Üretimi - VIII 2 2 - 3 -
56782 GAST404 Şarap Bilimi 3 - - 3 -
56783 GAST406 Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Pazarlama 3 - - 3 -
56784 AE06 Alan Seçmeli Dersi - VI 3 - - 3 -
56786 AE07 Alan Seçmeli Ders - VII 3 - - 3 -
56787 GAST492 Haftalık İş Deneyimi - VIII - - - - -
56788 HIST280 Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi 2 - - 2 -