İçeriğe git

DAÜ-SEM’in Beyarmudu Belediyesi çalışanlarına sunduğu hizmetiçi eğitimler devam ediyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) Beyarmudu Belediyesi çalışanlarına yönelik başlattığı hizmetiçi eğitimlere devam ediyor. DAÜ’nün alanında uzman eğitim kadorosu tarafından 15 Ocak 2014 tarihinde verilmeye başlayan eğitimlerde “Ağızdan Ağıza Pazarlama, Kişilerarası İletişim, Sosyal Medya Yönetimi, Karar Alma ve Problem Çözme Teknikleri 1 ve 2, İletişim Beden Dili 1 ve 2, Halkla İlişkiler ve Stratejik İletişim Yöntemleri” konuları üzerinde durulacak.

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, gerçekleştirdiği konuşmasında DAÜ gibi uluslararası kalitede hizmet veren bir eğitim kurumundan hizmetiçi eğitimler almaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirterek eğitimlerin başarılı geçeceğine inandığını aktardı. Edip, DAÜ kalitesi ile hizmetiçi eğitimler almaya devam edeceklerini de belirterek kurumların gelişmesinde ve ilerlemesinde eğitimlerin önemli olduğuna değindi.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü ve DAÜ-SEM Koordinatörü Derviş Ekşici, eğitimin düzenlendiği Beyarmudu Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette eğitimin her anlamda çok önemli olduğunu belirterek kurumsallaşma alanında eğitimin önemine değindi. DAÜ’nün sadece öğrencilere yönelik hizmetler sunmadığını aktaran Ekşiçi, DAÜ’nün KKTC halkına da hizmet verdiğini belirtti. DAÜ-SEM olarak istekler doğrultusunda KKTC halkına, kurum ve kuruluşlara hizmetiçi eğitimler vermeye devam edeceklerini aktaran Ekşici, bir kurum çalışanının kurumuna ve hizmet verdiği kesime maksimum katkı sağlayabilmesi için her yıl belirli konularda eğitimler alması gerektiğini de vurguladı.