İçeriğe git

DAÜ-SEM’den Sertifika Töreni

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) tarafından Avrupa Birliği Projesi kapsamında Dikmen Belediyesi çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen hizmet içi eğitimler tamamlandı. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılar için Belge Töreni düzenlendi. Söz konusu tören, DAÜ Rektörlüğü Senato Toplantı Odası’nda gerçekleşti. Törene; DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Demirel ile DAÜ-SEM Başkanı Doç. Dr. Metin Ersoy’un yanı sıra, DAÜ-SEM ekibi, eğitimciler ve eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılar katıldı.

“DAÜ-SEM’e Teşekkür Ederiz”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren DAÜ-SEM Başkanı Doç. Dr. Metin Ersoy, DAÜ-SEM’in, yaşam boyu eğitim anlayışı ile toplumun tüm paydaşlarına eğitim hizmeti sunmak için 2004 yılında kurulduğunu ve bu misyonla faaliyetlerine devam ettiğini belirterek, temel amaçlarının 7’den 70’e herkesin eğitim hizmetini karşılamak ve eğitim hizmetlerini kampüs dışına taşıyarak topluma hizmet etmek olduğuna vurgu yaptı. Doç. Dr. Ersoy, 2020 yılının Ekim ayından başlayarak tamamlanan 9 kursu başarıyla tamamlayan katılımcıları tebrik etti ve DAÜ-SEM eğitimcilerine teşekkürlerini iletti. Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi de belediye ile üniversiteler arasındaki iş birliğinin önemine işaret ederek, DAÜ’ye ve DAÜ-SEM’e kuruma sağlamış oldukları hizmet içi eğitimler için teşekkür etti.

“Yerel Yönetimlerle İş Birliği Devam Edecek”

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, DAÜ’nün bir devlet üniversitesi olarak kaliteli eğitim ve araştırmanın yanında, topluma hizmet noktasında da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yükseköğretim alanının önde gelen kurumları arasında yer aldığını belirterek, eğitimi başarıyla tamamlayan tüm katılımcıları ve DAÜ-SEM eğitmenlerini tebrik etti. Prof. Dr. Hocanın, yerel yönetimler ile DAÜ arasındaki iş birliklerinin artarak devam edeceğinin altını çizdi. Konuşmaların ardından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

DAÜ-SEM’den Dikmen Belediyesi çalışanlarına yönelik organize edilen İngilizce Kursları, Turan Değirmencioğlu tarafından; Bilgisayar Kursu “Microsoft Office Uygulamaları” ile Yerel Yönetimlerde Sosyal Medya Yönetimi ve Dijital İletişim Kursu, Burak Derebaşı ile Gizem Çelebiaziz tarafından; Gıda Güvenliği Kursu, Öğr. Gör. Eliz Arter, Öğr. Gör. Nezire İnce, Yrd. Doç. Dr. Ceren Gezer ve Yrd. Doç. Dr. Tevhide Ziver tarafından; Yöneticilik Becerileri Kursu ile Toplantı ve Zaman Yönetimi Kursu, Prof. Dr. Cem Tanova ile Prof. Dr. Ahmet Tarık Timur tarafından; Yazılı İletişim Becerileri Kursu, Dr. Engin Aluç tarafından, Vatandaş İlişkileri Kursu Uzman Şevket Serkan Şen tarafından; Etkin İletişim Becerileri Kursu Doç. Dr. Metin Ersoy tarafından verildi.