İçeriğe git

Aref DAÜ’lüleri Büyüledi!

2011 yılında Yetenek Sizsiniz programı ile tanınan İllüzyonist Aref  Ghafouri DAÜ 23. Bahar Festivali’ne damga vurdu. 19 Mayıs 2017 Cuma günü, saat 19:00’da, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleşen gösteriye yoğun ilgi gösteren DAÜ’lüler ve KKTC halkı, salonu son kapasitesine kadar doldurdular.

Aref DAÜ’lüleri Büyüledi!

Tahmin ağırlıklı gösterilere imza atan Aref’i DAÜ’lüler ve KKTC’liler büyük bir hayranlıkla izledi. Aref, sahnede bulunan 4 kutunun bir tanesinde 3 bin dolar olduğunu söyleyerek sahneye 3 seyirci çıkarttı ve içinde 3 bin dolar olan kutuyu bulana parayı vereceğini söyleyerek, paranın hangi kutuda olduğunu bulmalarını istedi. Ancak sahneye çıkan üç kişinin parayı bulamayacaklarını söyleyen Aref’in gösterisi sonunda üç seyirci de boş kutuları açtırarak içinde 3 bin dolar olan kutuyu bulamadı. Şovun sonunda izleyenler gösteriyi uzun süre alkışladı. Aref gösterisinde ayrıca sahneye bir seyirci çıkararak masaya yatırdı ve seyircinin hiç birşeye bağlı olmadan havalanmasını sağladı. Bir kadını ortadan ikiye böldüğü görülen gösterisi de en fazla alkış alan gösterilerinden biri oldu.

Prof. Dr. Necdet. Osam, Aref

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam ve eşi DAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam’ın da ilgiyle izlediği gösteri sonunda Aref’e Rektör Prof. Dr. Osam tarafından plaket takdim edildi.