DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu’ndan, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne Anlamlı Ziyaret

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu (YDİHO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nilgün Hancıoğlu Eldridge, Fotoğrafçılık Külübü Başkanı ve Öğretim Kaynakları koordinatorü Öğr. Gör. Eren Küfi ile Fotoğrafçılık Kulübü’nü temsilen Maya Mammetgylyjova, Burak Şentürk, Sami Omar ve Toplumsal Duyarlılık Projeleri Koordinatörü Öğr. Gör. Mutlu Soykurt, geçtiğimiz günlerde Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümü’nü ziyaret ederek, Onkoloji Bölümü’nün fiziki görünümünün iyileştirilmesi, bölümün bazı ihtiyaçlarının giderilmesi ve tedavi gören hastaların motivasyonlarının yükseltilmesi amacıyla bölüme vantilatör, kilo ölçer ve 2013 – 14 Akademik Yılı’nda YDİHO Fotoğrafçılık Kulübü öğrencilerinin çekmiş olduğu yaklaşık 40 adet fotoğrafı  bağışladılar.

Bağış esnasında duygularını dile getiren Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri ve Kulüp Başkanı Öğr. Gör. Eren Küfi, böylesine anlamlı bir projeye katkı koyma fırsatı yakaladıkları için kendilerini çok şanslı hissettiklerini belirtirken, DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nilgün Hancıoğlu Eldridge de hastanenin şartlarının daha iyi olabilmesi amacıyla bu projeyi gerçekleştirdiklerini ve bunun güzel bir örnek teşkil etmesini dilediğini vurguladı. Bağış yapılan eşyaları teslim alan Hastane Amiri Osman Çelebi, Onkoloji Bölümü doktorları Sabiha Gökçen Kurşunoğlu ve Özlem Gürkut yapılan bağıştan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Toplumsal Duyarlılık Projeleri Koordinatörü Öğr. Gör. Mutlu Soykurt, farklı farkındalık etkinlikleriyle birey ve kurum olarak topluma olan vatandaşlık görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını ve yeni etkinliklerle duyarlılıklarına devam edeceklerini açıkladı.