İçeriğe git

DAÜ Sosyal Medya Birimi "Kıbrıs'ta Öğrenci Olmak" Konulu Blog Yarışması Birincisine Ödülünü Verdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal Medya Birimi tarafından düzenlenen “Kıbrıs’ta Öğrenci Olmak” konulu blog yarışması sonunda DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Bankacılık ve Finans Bölümü öğrencisi Rehab Uddin I-Pad Mini kazandı. Yarışmaya katılan öğrenciler Kıbrıs ve öğrencilik hayatlarına dair hikâye ve deneyimlerini paylaştılar.

Yarışma sonunda kazandığı I-Pad Mini ödülünü DAÜ Uluslararası İlişkiler ve Tanıtımdan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr.  Hasan Amca’dan alan Uddin, DAÜ’de eğitim almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

DAÜ’ye ve Sosyal Medya Birimi’ne teşekkürlerini ileten Uddin,  yazmış olduğu yazının beğenilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yarışmada elde ettiği başarıdan son derece memnun olduğunu vurguladı. Yazısında Kıbrıs’taki günlük yaşantısından, aile ve arkadaş çevresinden bahseden Uddin, DAÜ’de öğrenci olmanın nasıl olduğunu da açıkladı.

DAÜ’nün alanında uzman bir eğitim kadrosuna sahip olduğunu belirten Uddin, uluslararası eğitim kalitesi ve çok kültürlü kampüs yaşantısı ile DAÜ’nün uluslarararsı bir üniversite olduğunu vurguladı.  Yazı yazmaya "Arte Reflexivo" isimli kendi kişisel blogu üzerinden başladığını belirten Uddin, Türkiye yazarlar topluluğuna üye olduğunu ve kısa hikayeler yazdığını da aktardı.