Sponsorluk Başvuruları - Eczacılık Fakültesi Ekoloji Sempozyumu

DAÜ ECZACILIK FAKÜLTESİ TARAFINDAN 01-04 MAYIS 2014 TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK EKOLOJİ 2014 SEMPOZYUMU İÇİN AŞAĞIDA BELİRTİLEN KALEMLERDE SPONSORLUK ALINACAKTIR:

SPONSORLUKTAN ELDE EDİLECEK GİDERLERİN KULLANIM ALANLARI

Genel Giderler

Kongre çantası, bildiri özeti kitabının yapımı, sosyal program ve benzeri hizmetler​.

Davetli Konuşmacı Giderleri

Sempozyum kapsamında 6 davetli konuşmacı için, konaklama, uçak bileti ve transfer için sponsorluğa ihtiyaç bulunmaktadır.

Konuyla ilgili olarak;

1. Tekliflerin sponsorluğa konu etkinlikten sorumlu birim olan DAÜ Eczacılık Fakültesi Dekanlığı’na iletilmesi gerekmektedir.
  2. Sponsorluk alımına ilişkin tekliflerin en geç 18 Nisan 2014 tarihine kadar yapılması gerekmekte ve hangi kalemlere yönelik olarak sponsor olunmak istendiği belirtilmelidir.
  3. Sponsorluk alımı hakkında daha fazla bilgi ve detay DAÜ Eczacılık Fakültesi Dekanlığı’ndan, bizzat randevu talep edilerek, ayrıca telefon veya e-posta yoluyla öğrenilebilir.
  4. Sponsorluk alımına konu olan etkinlik; “Ekoloji 2014 Sempozyumu” olup, 01-04 Mayıs tarihleri arasında olmak üzere 4 gün sürecektir.

Daha detaylı bilgi Eczacılık Fakültesi dekanlığından alınabilir.

Sn. Şima Kubilay
+90 392 630 2401