İçeriğe git

SOMA Maden Faciası Yardım Kampanyası

Değerli DAÜ ailesi,

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasından etkilenen acılı ailelere iletilmek üzere Üniversitemizce bir Yardım Kampanyası başlatılmıştır.

İptal edilen Bahar Şenlikleri'ne ilişkin hali hazırda yapılmış ve geri dönüşü olmayan harcamalar düşüldükten sonra, bu maksatla ayrılan paranın geriye kalan kısmı Yardım  Kampanyasına bağışlanacaktır.

Kampanyaya katkı koymak isteyen

  1. DAÜ çalışanları Soma Yardım Kampanyasına ayrılan ve aşağıda detayları verilen banka hesap numarasına yatırılmak üzere, portal üzerinde başlatılan aşağıdaki link üzerinden yardımlarını yapabilirler. http://newportal.emu.edu.tr/yardim/yardim.aspx
  2. Öğrencilerimiz ise yine aynı hesaba aktarılmak üzere Öğrenci Portalı üzerinden,  belirtilecek yöntemle Soma Yardım Kampanyası'na katılabilirler. Öğrencilerimizin bu yolla yapmış oldukları yardım, onların öğrenim ücretlerine bir defaya mahsus eklenecektir.
  3. Doğrudan banka hesap numarasına yardım katkısında bulunacak olanlar da aynı hesap numarasına, yatırım esnasında "Soma Yardım" açıklamasını belirterek, yardımlarını yatırabilirler.

Saygı ile duyurulur.

DAÜ Rektörlüğü

BANKA: K.T. KOOPERATIF MERKEZ BANKASI LTD.

HESAP ADI: DOĞU AKDENIZ ÜNİVERSITESI

HESAP NO: 11-118-0000100640