Öğrenci Kulüpleri Yönetim Kurulu Seçimleri

2014-2015 Akademik Yılı`nda faaliyette bulunacak olan Öğrenci Kulüpleri Yönetim Kurulu Seçimleri

2,3,4  Haziran 2014 tarihlerinde yapılacaktır.

Adayların başvurularını en geç 29 Mayıs 2014, Perşembe günü mesai bitimine kadar (17:00) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü Öğrenci Kulüpleri Birimi’ne şahsen yapmaları önemle rica olunur.

Yukarıda belirtilen tarih ve saate kadar başvuru yapmayan aday adaylarının başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru için Gerekli Evrak:

• Kulüp Yönetim Kurulu adaylık başvuru formu (Öğrenci Kulüpleri Birimi’nden temin edilebilir)

Kulüp Yönetim Kurulu Adaylık Başvuru Şartları:

• Genel Not Ortalaması’nın (CGPA) 4.00 üzerinden en az 2.00 olması,
  • Kulübün en az 2 Akademik Dönem (1 Akademik Yıl) üyesi olması,
  • Geçmişte üniversiteden herhangi bir konuda disiplin cezası almamış olması,
  • Başvuru tarihinde başka bir Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi ya da Yönetim Kurulu Adayı ve/veya Aday Adayı olmaması,

Not:

• 15 Mart 2014 tarihine kadar ilgili Kulübe Öğrenci Portalı üzerinden üye olan tüm DAÜ öğrencilerinin oy kullanma hakkı vardır.

Seçmen listeleri ilgili Kulübe aday olan tüm öğrencilere Öğrenci Kulüpleri Birimi tarafından verilecektir. Bunun dışında herhangi bir seçmen listesi kabul edilmemektedir.