Bahar Şenliklerinde Sosyal Sorumluluk Etkinliği Düzenlemek İsteyenlerin Dikkatine

Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü olarak bu yıl ki bahar şenliği teması özelde üniversitemiz öğrencilerinin genelde ise KKTC`de yaşayan her bir bireyin toplumsal sorunlara olan farkındalığını ve duyarlılığını artırmak amacıyla “Awake and Aware” sloganı ile 21 Mayıs- 24 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılması planlanmaktadır. “Awake and Aware” sloganı ile toplumda var olan fakat bizlerin bilmediği veya yeterince duyarlı olmadığı bir çok toplumsal soruna dikkat çekilmesi amaçlanmaktadır. Bu kapsamda çeşitli alanlardaki sosyal sorunlar gündeme getirilecektir. Örneğin, otistik çocukların sorunları, bedensel/fiziksel veya zihinsel engelli vatandaşların sorunları, çevre bilincinin artırılması, kaddına şiddet, çocuk istismarı, kanser hastaları, cinsel yolla bulaşan hastalıklar vs. Belirlenen tema kapsamında sorunların 3 veya 5 adet ile sınırlandırılmaması, üniversite olarak bir çok sosyal soruna duyulan hassasiyet ve duyarlılığı yansıtmaktadır. Bu işin asıl aktörlerinin üniversite öğrencilerimizin olması gerektiği inancındayız. Bu yüzden concept çerçevesinde düzenleyeceğiniz etkinlikleri en geç 18 Nisan 2014 tarihinde kadar bizlere ulaştırmanız gerekmektedir. Bahar Şenliği için bu tarihten sonra gelecek talepler gerçekleştirilmeyecektir. Bilgi ve gereğini saygılarımızla rica ederiz.

Tel: (+90 392) 630 1612
Email:activity@emu.edu.tr