2015-16 Akademik Yılı Öğrenci Kulüpleri Yönetim Kurulu Seçimleri Duyurusu

SOSYAL VE KÜLTÜREL AKTİVİTELER MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ BİRİMİ’nden DUYURULMUŞTUR

• 2015-2016 Akademik Yılı Öğrenci Kulüpleri Yönetim Kurulu Seçimleri 7-10 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Adayların başvurularını en geç 30 Kasım 2015, Pazartesi günü mesai bitimine kadar (17:00) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü Öğrenci Kulüpleri Birimi’ne şahsen yapmaları önemle rica olunur.
  • Yukarıda belirtilen tarih ve saate kadar başvuru yapmayan aday adaylarının başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru İçin Gerekli Evrak

• Kulüp Yönetim Kurulu Adaylık Başvuru Formu (Öğrenci Kulüpleri Birimi’nden temin edilebilir)

Kulüp Yönetim Kurulu Adaylık Başvuru Şartları

• Genel Not Ortalaması’nın (CGPA) 4.00 üzerinden en az 2.00 olması,
  • Kulübün en az 2 Akademik Dönem (1 Akademik Yıl) üyesi olması,
  • Geçmişte üniversiteden herhangi bir konuda disiplin cezası almamış olması,
  • Başvuru tarihinde başka bir kulübün Yönetim Kurulu Üyesi ya da Yönetim Kurulu Adayı ve/veya   Aday Adayı olmaması,
  • Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’nde herhangi bir zimmetten dolayı borcu bulunmaması,
  • Mezuniyetine bir yıldan az süre kalan adaylar yönetim kurulu üyesi olamazlar.

Not

• 15 Temmuz 2015 tarihine kadar ilgili kulübe Öğrenci Portalı üzerinden üye olan ve kulübün     etkinlik ve/veya  toplantılarına katılan tüm DAÜ öğrencilerinin oy kullanma hakkı vardır.
  • Seçmen listeleri ilgili kulübe aday olan tüm yönetim kurulu adaylarına Öğrenci Kulüpleri Birimi tarafından verilecektir. Bunun dışında herhangi bir seçmen listesi kabul edilmeyecektir.