Lapta Yavuzlar Lisesi’nden DAÜ’ye Ziyaret

Lapta Yavuzlar Lisesi, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne (DAÜ) ziyaret gerçekleştirdi. Söz konusu ziyarette DAÜ hakkında bilgiler almaya gelen Lapta Yavuzlar Lisesi öğrencileri DAÜ’yü yakından inceleme fırsatı yakaladılar. Mustafa Afşin Ersoy Salonu’nda DAÜ Tanıtım Ofisi tarafından bilgilendirilen öğrenciler gerçekleştirilen tanıtım sunumunun ardından fakülteleri ziyaret ettiler.

İlgi alanlarına göre üç farklı gruba ayrılan öğrenciler tüm fakülteleri ziyaret ederek dekanlar, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğrencileri ile bir araya gelme fırsatı buldular. İleride eğitimini almak istedikleri alan ve fakülte hakkında alanında uzman kişilerden bilgiler alan öğrenciler, hem DAÜ’deki kampüs hayatını hem de fakülte imkanlarını görmüş oldular. Ziyaret sonunda DAÜ’de bulunmaktan memnun olduklarını ifade eden öğrenciler akıllarına takılan tüm soruların cevaplarını aldıklarını ve artık daha net karar verebileceklerini bildirdiler.