DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi “Sağlıkta ve Sporda Reçete: Egzersiz” Seminerine Katıldı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, Kıbrıs Türk Fizyoterapistler Birliği’nin 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler günü dolayısıyla düzenlediği “Sağlıkta ve Sporda Reçete: Egzersiz” konulu seminere katılımıyla destek verdi.

“Sağlıkta ve Sporda Reçete: Egzersiz” ana teması ile fizyoterapistlere yönelik seminer 7 Eylül 2018 Cuma günü, Gönyeli Belediyesi’nde gerçekleşti. DAÜ Sağlık Bilimleri, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü alanında uzman öğretim üyeleri ile seminere katılarak destek vermiştir. Seminerde DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç “Egzersiz ve Sporda Diz” konulu sunumda oturum başkanlığı yaptı.

DAÜ’nün Uzman Kadrosundan Oturumlara Destek

Seminerde ayrıca “Sağlıklı Yaşamı Devam Ettirmek Kolay Mı?”, “Sporda Kas-İskelet Sistemi Yaralanmaları Kaçınılmaz Mı?” ve “Sağlıklı Yaşam İçin Egzersiz Yöntemleri” başlıkları altında gerçekleşen oturumlarda DAÜ’den Yrd. Doç. Dr. Berkiye Kırmızıgil, Yrd. Doç. Dr. Sevim Öksüz ve Uzm. Dyt. Sılay Dal da sunumlar gerçekleştirdiler.