DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’dan Türkiye’ye Geçmiş Olsun Mesajı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, Türkiye’nin Batı Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan yoğun yağışın ardından meydana gelen sel ve heyelan felaketi ile ilgili geçmiş olsun mesajı yayımladı. Prof. Dr. Hocanın, söz konusu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yaklaşık iki gündür yoğun yağış nedeniyle Türkiye’nin Kastamonu, Bartın ve Sinop illerinde yaşanan sel felaketlerinde 7 ilçenin sular altında kaldığını ve maalesef ki 31 kişinin hayatını kaybettiğini, yaralananların olduğunu, evlerin, iş yerlerinin ve araçların hasara uğradığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Doğu Akdeniz Üniversitesi olarak yaşanan felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar dileriz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.