DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ın Özel Bir Konuğu Vardı

Sinemanın duayeni ve Türkiye’nin sevilen sanatçısı Perihan Savaş, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı ziyaret etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle KKTC’ye gelen Türk sinemasının duayeni Perihan Savaş, KKTC’de olduğu 2 günlük süre içerisinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam “Sizin gibi değerli sanatçılarla buluşmak bizim için çok önemli.” ifadelerini kullanarak, Perihan Savaş’ın Kıbrıs ile ilgili bir filmde de rol aldığını hatırlattı ve söz konusu filmin Kıbrıs açısından çok değerli bir yapım olduğunu dile getirdi. 10 yıl önce DAÜ’de bir tiyatro oyunu oynadıklarını kaydeden Perihan Savaş, 10 yıl önceki ziyaretlerinin de bugünkü gibi çok güzel ve keyifli geçtiğini kaydetti. “24 Kasım Öğretmenler Günü” vesilesiyle KKTC’ye geldiklerini ifade eden Savaş, Doğu Akdeniz Doğa Koleji ziyaretlerinde öğrencilerle vakit geçirme imkanına sahip olduklarını ve öğrencilerin çok tatlı olduklarını dile getirdi. Prof. Dr. Necdet Osam’ı da ziyaret ediyor olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Savaş’a günün anısına Prof. Dr. Osam tarafından ipek kozası pano hediye takdim edildi. Söz konusu ziyarete DAÜ Akademik İşler’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Sözen, Rektör Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş, Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili Murat Aktuğralı ve Doğu Akdeniz Doğa Koleji Müdürü Beran Tanseloğlu da katıldı.