İçeriğe git

DAÜ Pakistan Öğrenci Topluluğu Pakistan’ın Bağımsızlık Yıl Dönümünü Kriket Turnuvasıyla Kutladı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi’ne bağlı Pakistan Öğrenci Topluluğu tarafından, Pakistan’ın bağımsızlık yıl dönümü nedeniyle DAÜ Basketbol Kortları’nda Kriket Turnuvası düzenlendi.

Pakistan ulusal marşının okunmasıyla başlayan turnuvanın açılışında, DAÜ Pakistan Öğrenci Topluluğu Başkanı Senya Shahid günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Shahid, Pakistan’ın bağımsızlık günü nedeniyle özgürlük kupası anlamına gelen “Azaadi Cup” isimli bir turnuva düzenledikleri ifade etti. Shahid, turnuvada Pakistan’da bulunan her şehri temsil eden 8 takımdan toplamda 150’ye yakın öğrencinin mücadele edeceğini aktararak, DAÜ Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi’ne turnuvanın organizasyonunda kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti ve tüm katılımcılara başarılar diledi.

Oldukça çekişmeli geçen maçların ardından turnuvanın kazananı “Lahore Qalanders” takımı oldu. Turnuva sonunda başarılı takımlara kupaları DAÜ Pakistan Öğrenci Topluluğu Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi. Turnuva, pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.