İçeriğe git

DAÜ İletişimden Özel Eğitime Destek Devam Ediyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerinden bir diğeri İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’ne bağlı Genesis ajansta görev alan gönüllü öğrenciler tarafından gerçekleştirildi. Yaz tatiline girdiğimiz günlerde “Daha Temiz ve Sağlıklı Koşullarda Eğitimde El Ele” konulu sosyal sorumluluk projesi, Toplumsal Duyarlılık Merkez Başkanı ayrıca Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ve Öğretim Görevlisi Umut Ayman tarafından organize edildi.

İlkay M. Genç Ltd. ana sponsorluğunda gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi ilk olarak Gazimağusa bölgesinde bulunan Özel Eğitim Merkezi ve sonrasında 18 yaş üstü İrfan Nadir Eğitim merkezi öğrencilerinin eğitim aldığı binalara yönelik yapıldı. Projede “Daha Temiz ve Sağlıklı Koşullarda Eğitimde El Ele” temasına yönelik iki kurumun banyo ve tuvaletleri engelli öğrencilerin kullanabileceği şekilde yeniledi.

İlkay M. Genç Ltd. Halkla İlişkiler Uzmanı Çağlar Akgül, İlkay M. Genç Ltd. olarak her zaman özellikle özel çocuklara karşı duyarlı ve destek olmaya özen gösterdiklerini, bu anlamda özel çocukların gelecekte daha iyi şartlarda ve koşullarda sağlıklı şekilde yetişebilmeleri için gereken özeni göstermeye devam edeceklerini belirtti.

Etkinlik sonrasında Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi Müdürü Emirali Evcimen ve 18 yaş üstü İrfan Nadir Eğitim Merkezi Müdürü Havva Öztenay DAÜ Toplumsal Duyarlılık Merkezi’ne, Genesis Ajans öğrencilerine ve ana sponsor İlkay M. Genç Ltd yetkililerine teşekkür ettiler.