İçeriğe git

DAÜ ile İzmir Ekonomi Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Doğu Akdeniz Üniversitesi ile İzmir Ekonomi Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı. İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. F.N. Can Şımga Mugan’ın ve DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ın imza koyduğu söz konusu protokol ile her iki kurum arasında öğrenci ve akademik personel değişiminin yanı sıra akademik bilgi, birikim ve kaynak değişimi de gerçekleşebilecek.

Prof. Dr. Mugan’ın DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam’a yaptığı ziyarette her iki kurum arasında gerçekleştirilen işbirliği protokolünden son derece memnun olduğunu dile getirdi. Ziyaret sırasında konuşan Prof. Dr. Osam, DAÜ’deki öğrenci ve öğretim görevlisi profili, kampüs ve alt yapı olanakları, fakülte ve bölümler hakkında geniş bilgiler vererek akreditasyon çalışmaları hakkında Prof. Dr. Mugan’ı bilgilendirdi. Prof. Dr. Osam,  söz konusu işbirliği protokolünün her iki üniversite için de hayırlı olması temennisinde bulundu. Protokol imza töreni sırasında DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Mehmet Bayram, DAÜ Akademik İşler’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Sözen, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş da hazır bulundu.

Prof. Dr. Osam ziyaret sonunda Prof. Dr. Mugan ve Demirtaş’a Kıbrıs’a özgü lefkara işi pano ile ipek koza pano takdiminde bulundu.