DAÜ Hazırlık Okulu'nda “FEST OF JOY” Etkinliği

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu tarafından düzenlenen  “3. Festival of  Joy” etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik, 17 Haziran 2015 Çarşamba günü, Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Sosyal Etkinlik Organizatörü Öğretim Görevlisi Münise Keşanlı ve Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Toplumsal Duyarlılık Projesi Organizatörü Öğretim Görevlisi Mutlu Soykurt’un işbirliğinde, öğretmen ve öğrencilerin aktif katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğin iki amaca hizmet ettiğinin altını çizen DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü Ahmet E. Hıdıroğlu, “Öğrencilerimizin İngilizce dilini öğrenmiş ve bölüm çalışmalarına başlayacak olmaları bizleri heyecanlandırıyor.  Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu, İngilizce eğitimi vermesinin yanısıra Toplumsal Duyarlılık Projeleriyle de sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirme misyonunu yıllardır başarıyla yerine getirmektedir. Bu bağlamda etkinlikten elde edilecek gelir, ihtiyaçlı kurumlara bağışlanacaktır.” şeklinde konuştu. Öğrencilerin aktif sunumları ve katılımıyla gerçekleşen etkinlikte kitap, yiyecek – içecek satışı, oyunlar, Kangoo Jumps Club Ayluga – Gazimağusa Bilge Team’in Kangoo Jumps gösterisi ve çeşitli dans gösterileri yer aldı.