İçeriğe git

DAÜ EESTEC LC Famagusta Kulübü'nden Java Platform, EE (Enterprise Edition) Teknolojileri Üzerine Seminer

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü`ne bağlı EESTEC LC Famagusta Kulübü tarafından organize edilen ve Turkey JUG (Java User Group) Lideri, Bilgisayar Mühendisi, Senior Java Developer Mimar Aslan’ın konuşmacı olarak katıldığı seminer, DAÜ Aktivite Salonu`nda gerçekleştirildi.

‘Java Platform, EE (Enterprise Edition) Teknolojileri’ adını taşıyan seminerin açılış konuşmasını EESTEC LC Famagusta Yönetim Kurulu Başkanı Toğrul Abbasov yaptı. Toğrul Abbasov seminerin gerçekleşmesine destek veren Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü, EESTEC LC Famagusta organizasyon takımına teşekkür ederek ardından seminerin davetli konuşmacısı Mimar Aslan’ı dinleyicilere tanıttı.

Söz konusu seminerin ilk kısmında Mimar Aslan tarafından sunum gerçekleştirilerek Java Platform, Java Programlama Dili hakkında genel bilgiler verildi ve katılımcılara Java’nın kullanım alanlarından bahseden video gösterildi. Seminerin ikinci kısmında ise Java EE (Enterprise Edition) yapısı ve işleyişi hakkında önemli teknik bilgiler verilerek ardından Java EE Teknolojilerinin kariyer hayatındaki öneminden de bahsedildi. Turkey JUG (Java User Group) Lideri Mimar Aslan’ın sunumundan sonra öğrencilerden gelen sorulara da cevap verdiği seminer dinleyicilerin de aktif katılımıyla interaktif bir şekilde gerçekleştirildi.

3 saaat süren seminerin sonunda DAÜ EESTEC LC Famagusta Yönetim Kurulu Başkanı Toğrul Abbasov Mimar Aslan’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Katılan öğrencilere katılım sertifikalarının verileceği bilgilendirmesinden sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile seminer sonlandırıldı.