İçeriğe git

Üniversitelerarası Akademik Koordinasyon Kurulu’na Temsilci Seçimi

Üniversitelerarası Akademik Koordinasyon Kurulu’na Temsilci Seçilmesi KKTC Yükseköğretim Yasası’nda yer alan ‘’Üniversitelerarası Akademik Koordinasyon Kurulu’nun Oluşumu‘’ ile ilgili madde (Dördüncü Kısım, Madde 20.) aşağıda sunulmuştur.

Üniversitelerarası Akademik Koordinasyon Kurulunun Oluşumu ve Görevleri

Üniversitelerarası Akademik Koordinasyon Kurulu, her üniversiteden seçilmiş iki üye ve üniversite rektörleri veya temsilcilerinden oluşur. Seçilmiş üyeler her üniversitenin tam zamanlı öğretim üyelerinin kendi aralarında yapacakları seçimle belirlenir.

Yüksek Öğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanlığı’nın Üniversitemize göndermiş olduğu yazı ile Üniversiteler-arası Akademik Koordinasyon Kurulu’nun yeniden oluşturulacağı bildirilmiştir.

Bu bağlamda, Üniversitelerarası Akademik Koordinasyon Kurulu’nda Üniversitemizi temsil edecek olan 2 öğretim üyesi aşağıda belirtilen sürece göre seçilecektir.  

Adaylık başvuru tarihleri * : 04.11.2013 – 06.11.2013 
Seçim tarihi: 08.11.2013;  
Seçim saati: 14:45 – 16:45;
Seçim yeri:  Senato Toplantı Salonu (Yeni Rektörlük Binası)
Seçim sonuçlarının Rektörlük tarafından Üniversite internet sitesinde ilân edilmesi ve e-posta yoluyla duyurulması: 08.11.2013   

* Başvuruların e-posta ile Akademik İşler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nidai Şemi’ye (nidai.semi@emu.edu.tr) yapılması, ve başvuruya yayın listesini de içeren detaylı özgeçmişlerin elektronik kopyalarının eklenmesi gerekmektedir. Başvurular günlük olarak Üniversitenin internet sitesinde duyurulacaktır.

Saygı ile duyurulur. 

Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak
Rektör