İçeriğe git

Öğrenci Kulüplerinin Çalışma ve İşleyişi Hakkında

Öğrenci Kulüplerinin çalışma ve işleyişine ilişkin olarak, ilgili birim sorumluları ve Öğrenci Kulüplerinin yönetimindeki öğrencilerimizle yapılan değerlendirmeler neticesinde, 2013-14 Bahar Dönemi itibariyle aşağıdaki 2 konuda yeni düzenleme yapılmasına karar verilmiştir.

  1. Öğrenci Kulüplerine ait üye kayıtlarının elektronik ortama taşınması
  2. Öğrenci Kulüpleri Yönetim Kurulu seçimlerinin her akademik yılın bahar dönemi sonunda, önceden duyurulacak tarihlerde yapılması

Bu düzenlemeler sayesinde özellikle Yönetim Kurulu seçimleri döneminde üye listelerinin güncelliğinin sağlanacağı, Yönetim Kurulunun ise bahar dönemi sonunda oluşturulmasıyla bir sonraki döneme ait planlama çalışmalarını yaparak, yeni akademik yılın güz döneminde daha aktif olabilecekleri öngörülmektedir.

Bu uygulamanın gecikmeden ve başarıyla gerçekleştirilebilmesi için, hali hazırdaki tüm öğrenci kulüp üyelerinin ve yeni üye olmak isteyenlerin, 15 Mart 2014 tarihine kadar, Öğrenci Portalında kendilerine ait hesaplara girerek, Öğrenci Kulüpleri Üyelik İşlemlerine ilişkin formu doldurmaları gerekmektedir.

Kulüplere danışmanlık yapan sayın öğretim elemanlarına saygı ile duyurulur

Prof. Dr. Ülker Vancı Osam
Rektör Yardımcısı