Deutsch Pусский العربية فارسی English
İçeriğe Git Sitede Arama Yap Deutsch Pусский العربية فارسی English
DAÜ Öğrencileri Kamera Arkasında

Video yarışması başladı! Turkcell T80 ve en sevilen Turkcell uygulamaları ile dolu ödülleri kazanma zamanı.1 dakikalık kampüs hayatını anlat, hediyeleri kazanma fırsatını elde et.

Video Yarışması için detaylar:

• Bir dakikalık senin kampüs hayatını anlatan videonu çek
  • Videoları 15 Aralık - 15 Ocak tarihleri arasında Turkcell Lifebox uygulamasına veya Turkcell Lifebox internet sitesine ekle.
  • Lifebox’a eklenen video bağlantısını sosyalmedya@emu.edu.tr adresine gönder
  • Videolar gönderilirken İsim, soyisim, öğrenci numarası, ve telefon numarası eklemeyi unutma

Ödüller:

1.’ye Turkcell T80 akıllı telefon, 10 GB 1 aylık 3G yurt içinde kullanılacak internet, Lifebox + Fizy üyeliği (1 Aylık) ücretsiz.
2.’ye 10 GB 1 aylık 3G yurt içinde kullanılacak internet, Lifebox + Fizy üyeliği (1 Aylık) ücretsiz.
3.’ye 4 GB 1 aylık 3G yurt içinde kullanılacak internet, Lifebox + Fizy üyeliği (1 Aylık) ücretsiz.

* Videoların değerlendirilmesi jüri tarafından yapılacaktır.
* Web sayfası üzerinden video ekleme rehberi
* Mobil uygulama üzerinden video ekleme rehberi

Turkcell Lifebox İnternet Sitesi
Turkcell Lifebox Uygulaması: Google Playstore veya Apple iTunes