Cumartesi Günü Üst Geçit Montaj Çalışması Yapılacaktır

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin (DAÜ) Kuzey ve Güney kampüslerini birbirine bağlayan yaya üst geçidin 27 Ekim 2018 Cumartesi günü yeniden kullanıma açılması planlanıyor.

27 Ekim 2018 Cumartesi günü sabah saat 08:00 itibarıyla, onarımı tamamlanan üst geçit yerine monte edileceğinden, Lefkoşa ve Büyük Sanayi istikametinden Gazimağusa’ya gelecek olan sürücüler, üst geçit yanındaki kapıdan kampüse girip, Sabancı kapısından çıkarak yollarına devam edebileceklerdir.

Gazimağusa istikametinden, Büyük Sanayi ve Lefkoşa yönüne gidecek sürücüler ise Sabancı Yurdu karşısındaki otobüs duraklarının önünden Güney Kampüs içerisinden devam ederek, Eczacılık Fakültesi önündeki köprüden tekrar Lefkoşa Yoluna çıkabileceklerdir. Montajın bitimini müteakip trafik akış düzeni eskisi gibi devam edecektir.