2023-YKS sonuçlarına göre, kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri..

2023-YKS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 28 Ağustos - 1 Eylül 2023 tarihleri arasında aşağıdaki belgelerle DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne veya Türkiye’deki İrtibat, Kayıt ve Tanıtım Bürolarımıza başvurup kayıtlarını yaptırabilirler. Ayrıca https://kayit.emu.edu.tr web sitesi üzerinden kayıt işlemi yapılabilir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

• 2023 YKS sonuç belgesinin internet çıktısı ve 4 adet fotokopisi
  • Lise diplomasının aslı ve bu belgenin 6 adet fotokopisi,
  • Nüfus cüzdanının 1 adet sureti veya fotokopisi,
  • 4 adet vesikalık resim,
  • 29 yaşından büyük erkek adayların askerlikle ilişkilerinin olmadığına dair belge. (Askerlik Durum Belgesi)
  • Dönemlik eğitim harcının tümünün veya ilk taksitin Doğu Akdeniz Üniversitesi banka hesabına yatırıldığına ilişkin banka dekontu.
  • Sağlık Raporu (Akciğer Grafisi, HIV, Hepatit B ve Hepatit C, RPR, PPD) ve 2 adet fotokopisi (Sağlık Raporunun, TC Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü ihtisas veya üniversite hastanelerinden alınması gerekmektedir.)

Not: Muhaceret (İkametgah) işlemleri için öğrencilerin KKTC’ye pasaport ile giriş yapmaları gerekmektedir.