İçeriğe git

2015-16 Akademik Yılı Güz Dönemi Mezuniyet Yıllığı Duyurusu

2015-16 Akademik Yılı Güz Dönemi Mezuniyet Yıllığı basım çalışmaları başlamıştır. Bu vesile ile mezun adaylarımıza başarılar diliyoruz.

09 Kasım 2015 - 30 Aralık 2015 tarihleri arasında (her iki tarihte dahil) bir fotoğraf çekimleri ve yazı yükleme işlemleri geçmiş dönemlerde uygulandığı gibi yine öğrenci portalı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Sadece mezun adaylarımızın portallarında açılan ‘mezun adayı/prospective graduate’ sekmesi içerisinde yer alan  fotoğraf çekimi randevu sekmesi üzerinden randevu almak suretiyle çekimlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Fotoğraf çekimleri Stüdyo Foto Özay’da (Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası karşısı-üniversite ana girişi) sabah 09:00-12:00 öğleden sonra 14:00-17:00 saatleri arasında yapılacaktır.

Mezuniyet Yıllığı’nda yazılarının yayınlanmasını isteyen mezun adaylarımız 100 kelime ile sınırlı yazılarını, aynı şekilde mezun adayı/prospective graduate sekmesi içerisinde yer alan mesaj yükleme/message uploading sekmesini tıklayarak işlemlerini yapabileceklerdir.

Bilgi ve destek için MİKA Müdürlüğü ofisine aşağıda verilen telefon ve e-mail adresleri üzerinden iletişim kurabilirler.

Ofis Tel: 1633

E-posta: yillik@emu.edu.tr / mezun@emu.edu.tr

Önemli Not: Portallarında Mezun Adayı /Prospective Graduate sekmesini görmeyen mezun adaylarımızın bölümlerine başvurmaları gerekmektedir.