2013-14 Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni

Bitiş:
Yer:
DAÜ Stadyumu

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2013 – 2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni için hazırlıklarını tamamladı. 8 Temmuz 2014 Salı günü, saat 19:00’da, DAÜ Stadyumu’nda gerçekleştirilecek olan 2013 – 2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni ile DAÜ 1833 mezun daha verecek. Mezuniyet Töreni’nin DAÜ’nün adına yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için birçok birim çalışmalarını sürdürüyor.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak olan törende daha sonra 2013 – 2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi mezunları adına iki öğrencinin konuşması yer alacak. DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak ve protokol konuşmalarının ardından ise tören fakülte ve bölüm birincilerine diploma ve ödüllerinin verilmesi, doktora, yüksek lisans, lisans ve ön lisans mezunlarına diplomalarının verilmesi ile devam edecek. Üst düzey protokolün yoğun katılımının olması beklenen tören sonunda ise Türkiye’nin sevilen müzik gruplarından birisi sahne alarak, öğrencilere coşkulu bir konser verecek. Tören havai fişenk gösterisi, Ayrılık şarkısı ve keplerin havaya atılması ile sona erecek.

Mezun Sayısı Yükseliyor

Her geçen yıl mezun sayısını artıran DAÜ, 2013 – 2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde vereceği 1833 mezun ile mezun sayısını 42 bine yükseltecek. 41 farklı uyruktan vereceği mezunlar ile dünyanın farklı bölgelerinde DAÜ’yü temsil edecek olan mezunlar 8 Temmuz 2014 Salı günü yeni hayatlarına başlayacak.