Yuvarlak Masa Paneli "Amerikan Başkanlık Seçimleri"

Başlangıç:
Bitiş:
Yer:
İşletme ve Ekonomi BEA5

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kıbrıs Politikalar Merkezi (KPM) ve İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün işbirliği ile “Amerikan Başkanlık Seçimi ve Sonuçları” konulu yuvarlak masa paneli gerçekleştiriliyor.

10 Kasım 2016 Perşembe günü, saat 12:30’da, DAÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde bulunan BEA5 odasında yer alacak panelin başkanlığını DAÜ - KPM Başkanı Prof. Dr. Ahmet Sözen yapacak. Panele konuşmacı olarak Kıbrıs’ın Amerikan Büyükelçiliği Siyasi ve Ekonomi Bölüm Başkanı Patrick Connell ve DAÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erol Kaymak katılıyor. Sonuçları bakımından Kıbrıs’a ve bölgesine önemli etkileri olacak Amerikan Seçimleri sonrası seçilen adayın izleyeceği politika ve atacağı adımların merakla beklendiği bir ortamda panel bu sorulara cevap araycak.