Ünlü Futbolcu Tugay Kerimoğlu DAÜ’lü Öğrencilerle Buluştu

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 24. Bahar Festivali kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gelen ünlü Galatasaray eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Tugay Kerimoğlu, DAÜ’de bir söyleşi gerçekleştirdi. “Adanmış Hayatlar” başlıklı söz konusu söyleşi, 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü, saat 15:00’te, Aktivite Salonu’nda gerçekleşti.

ultrAslan DAÜ’lü öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide keyifli anlar yaşandı. Tugay Kerimoğlu, bir televizyon programı tarzında gerçekleşen söyleşiye kariyerini anlatarak başladı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Galatasaray ve sonrasında yurtdışı deneyimi ile kariyerini tamamlayan ünlü futbolcu konuşmasında “14 yılımı Galatasaray’da geçirdim ve 1999 yılında yurtdışı kapılarım açıldı. Fakat Galatasaraylı olmanın karşılığını her zaman aldım. Doğru durmayı, dürüst olmayı ve kültürlü olmayı öğrendim. İyi ki Galatasaraylı’yım. Galatasaray’ın kültürünü iyi bilmemiz lazım. Ben gol atmaktan yana değil, gol attırmaktan yanaydım” dedi. Söyleşi sonunda ultrAslan DAÜ tarafından Tugay Kerimoğlu’na anı hediyesi takdim edildi.