Ünlü Astrolog Nuray Sayarı DAÜ’deydi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler dizisi kapsamında, ünlü Astrolog Nuray Sayarı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gelerek DAÜ’lü öğrenciler ve Gazimağusa Halkı ile buluştu. Nuray Sayarı, geçtiğimiz günlerde Aktivite Salonu’nda “Astroloji” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi. Söz konusu söyleşiye katılım oldukça yoğun oldu. Kahire’de Astroloji eğitimi aldığını belirten Nuray Sayarı, ardından Hindistan’a gittiğini ve orada çeşitli teknikleri öğrendiğini ifade etti. 1991 yılında Astrologluk yapmaya başladığını söyleyen Nuray Sayarı, anneannesinin de çok eski bir Astrolog olduğuna dikkat çekti.

“Pozitif Düşünce Gücü Başarı Getirir”

Düşünce gücünün insan hayatındaki önemine ve evrendeki her maddenin bir enerji taşıdığına inandığını ifade eden Nuray Sayarı, kendi hayatında yaşadığı başarıların pozitif düşünce gücüne bağlı olduğunu belirtti. Astrolojinin; bilimsel, felsefi ve sezgisel boyutlarını inceleyerek, kişinin kendisini ve diğer insanları anlamak için astrolojiyi psikolojik bir araç olarak nasıl kullanacağını açıklayan Nuray Sayarı; insanların kimiz, neyiz, nasıl bir hayat yaşayabiliriz sorularını nasıl ve ne zaman çözebileceği konusunda yardımcı olduğunu söyledi. Nuray Sayarı, aynı zamanda düşünce gücüyle ilgilenen ve her bireyin özelliği olan düşünce değiştirme konusunda belli seanslar yaparak bireylere yardımcı olduğunu belirtti.