İçeriğe git

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu DAÜ'yü Ziyaret Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu Gazimağusa’ya yaptığı gezi sırasında  Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni de (DAÜ) ziyaret etti. 16 Ekim 2015 tarihinde DAÜ Deniz Tesisleri’nde saat 13:00’te gerçekleştirilen öğle yemeğinde DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam ile bir araya gelen Sucuoğlu, Turizm Bakanlığı ile Doğu Akdeniz Kültür Mirasını Araştırma Merkezi (DAK-MAR) arasında daha önce imzalanan protokol hakkında bilgiler aldı.

Ziyaret sırasında Gazimağusa bölgesi turizm alanları, suriçi ile ilgili Turizm Bakanlığı’nın üzerinde çalıştığı projeler ve Gazimağusa’ya yapılması planlanan Etnografya Müzesi konuları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Söz konusu yemeğe UBP Milletvekili Erdal Özcenk, Turizm Bakanlığı Bakanlık Müdürü Ümit Özkıran, Özel Kalem Müdürü Arif Sonuç’un yanı sıra DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Sözen, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hasan Kılıç, DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Vekili Murat Aktuğralı da katıldı.