SOS Çocuk Köyü’ne DAÜ Mimarlık Fakültesi’nden Anlamlı Davranış

Doğu Akdeniz Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri, Araştırma Görevlileri ve Öğrenciler, bu yıl yeni yıl dolayısıyla kendi aralarında hediye değişimi yapmak yerine, SOS Çocuk Köyü’nde yaşayan çocukları sevindirme kararı aldı.

DAÜ Mimarlık Fakültesi öğrencilerinden Sevim Umay Binici ve Altuğ Öztürkcan`ın yaptığı girişimler sonucunda SOS Çocuk Köyü’nde yaşayan çocukların ihtiyaçları belirlendi. Ardından, DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanlığı, DAÜ Rektörlüğü’nün de desteğini alarak, SOS Çocuk Köyü için  gerçekleştirilen Sosyal Sorumluluk Projesi’ni başlattı. DAÜ Tasarım Kulübü Başkanı Sedanur Çakar ve üyeleri de projeye destek verdi. Bu bağlamda toplanan ihtiyaçlar, 27 Aralık 2019 tarihinde Mimarlık Fakültesi temsilcisi,   Tasarım Kulübü Başkanı ve projeyi başlatıp gerçekleşmesinde katkı koyan  öğrenci temsilcileri tarafından, SOS Çocuk Köyü’ne teslim edildi.