İçeriğe git

Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Daü Rektörü Prof. Dr. Öztoprak’ı Ziyaret Etti

Türkiye Cumhuriyeti Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, beraberindeki heyetle birlikte 21 Ağustos 2014 Perşembe günü, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak’ı makamında ziyaret etti. Alemdar’a UBP eski Milletvekillerinden Ahmet Çaluda da eşlik etti.

Söz konusu ziyaret sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alemdar, KKTC’yi çok sevdiğini belirterek, DAÜ hakkında da çok olumlu bilgiler edindiğine ve DAÜ’yü her zaman takdir ettiklerine değindi ve yerinde görerek daha detaylı bilgi edinmek istediğini kaydetti. Askerliğini de KKTC’de yaptığını ifade eden Alemdar, ziyarette kendisine eşlik eden ve KKTC’yi gezdiren Çaluda’ya ve kendilerini kabul eden DAÜ Rektörü Prof. Dr. Öztoprak’a teşekkürlerini sundu.

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Öztoprak ise Belediye Başkanı Alemdar ve beraberindeki misafirleri DAÜ’de görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti ve Sakarya’dan birçok öğrenci ve mezunun bulunduğunu kaydederek, DAÜ’de yaşanan son gelişmeler ve akreditasyonlar hakkında bilgi aktardı. DAÜ’nün çok kültürlü ve tam anlamıyla uluslararası bir Üniversite olduğuna değinen Prof. Dr. Öztoprak, kampüs ve altyapı olanakları, öğrenci ve öğretim elemanı sayıları, fakülte ve programlar hakkında da Yusuf Alemdar’ı bilgilendirdi. Ziyarette Prof. Dr. Öztoprak, Yusuf Alemdar’a DAÜ Logolu lefkara işi pano takdim etti.