İçeriğe git

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den DAÜ Rektörü Prof. Dr. Öztoprak’a Nezaket Ziyareti

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Barış ile birlikte Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Karaatmaca, ziyarette yaptığı konuşmada, KKTC üniversitelerine yönelik artan ilginin son derece sevindirici olduğunu ifade ederek, “Özelde Doğu Akdeniz Üniversitemiz, genelde ise ülkemizdeki yükseköğrenime yönelik bu yıl öğrenci sayısında ciddi bir artış olmuştur. Bu önemli artış bizlere de sorumluluklar yüklemektedir.” dedi.

Karaatmaca, üniversite ve turizmin KKTC için öncü sektörler olduğunu belirterek, Üniversitelerin hem bilim üreterek, hem de ekonomiye önemli bir girdi sağlayarak ön plana çıkmakta olduğunu ve GSM operatörlerinin görevinin de, öğrencilere en ileri teknolojileri sunmak olduğunu kaydetti. “Üniversite eğitimi ile iletişim artık birbirinden ayrı düşünülemez.” şeklinde konuşan Karaatmaca, takdirle izledikleri DAÜ ile her zaman çok yakın bir ilişki içerisinde olduklarını belirtti ve Rektör Prof. Dr. Öztoprak’a teşekkür ederek, ilgi ve desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.

Prof. Dr. Öztoprak: “Mobil İletişim Son Derece Önemli”

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Öztoprak ise konuşmasında öğrenci sayılarının her akademik yıl daha da yükseldiğini ifade ederek “Çağımızda Mobil İletişim son derece önemlidir. GSM operatörlerinin son teknolojiyi kullanarak öğrencilerimize sorunsuz hizmet vermeleri temennimizdir. Öğrenci artışımıza paralel kapasitenin artırılması bizim için çok önemlidir. Kuzey Kıbrıs Turkcell bu yöndeki çalışmaları ve Üniversitemiz gibi kurumlarla yapmış olduğu işbirlikleri ile takdir topluyor.” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar