İçeriğe git

İstanbul’da Büyük Başarılara İmza Atan DAÜ Atleti̇ Tuğba Aydın KKTC’ye Döndü

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Atleti Tuğba Aydın, geçtiğimiz haftalarda Lefkoşa Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirilen, Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonası için yapılan seçmelerde, 3 adım atlama branşında kendisine ait olan dereceyi geliştirerek 12.91’lik atlayışı ile Türkiye ve Avrupa Atletizm Kapalı Salon barajını geçerek büyük bir başarıya imza atmış ve DAÜ’nün gurur kaynağı olmuştu. “3 adım atlamada 12.95 metrelik atlayışı ile Türkiye Şampiyonu olan Tuğba Aydın, 19 – 22 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleşen Balkan Yarışları’nda Türkiye Cumhuriyeti adına yarışarak yine DAÜ’nün gururu oldu.

Başarılı DAÜ Sporcusu Tuğba Aydın DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı Ziyaret Etti:

DAÜ’nün başarılı sporcusu Atlet Tuğba Aydın DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’ı makamında ziyaret etti. Tuğba Aydın, 1 Mart 2016 Salı günü gerçekleşen ziyarette yarışmalarda kazandığı tecrübeleri aktarırken, Prof. Dr. Necdet Osam ise üniversite olarak spor faaliyetlerine verilen önemden bahsetti.   

Aydın, son katıldığı Balkan Yarışları’nda edindiği tecrübe hakkında bilgiler vererek, bu başarıya ulaşmak için çok çalıştığını kaydetti. Balkan Yarışları’nda Türkiye Cumhuriyeti adına yarışan Aydın, bundan sonra katılacağı yarışlar hakkında da bilgiler vererek kendisine destek olan DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, DAÜ Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu ve Antrenörü Hasan Maydon’a teşekkür etti.

Tuğba Aydın’ın başarısından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Osam, sporda elde edilen başarıların DAÜ için çok önemli olduğunu vurguladı. DAÜ sporcularına her türlü destek ve imkanı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Prof. Dr. Osam, Aydın’a bundan sonraki yarışlarda da başarılar diledi. Ziyarette sporun çok önemli olduğunu vurgulayan DAÜ Spor İşleri Müdürü Cemal Konnolu, diğer spor dalları hakkında da bilgiler verdi. Yüksek motive ile huzurlu bir ortamda çalıştıklarını ifade eden Konnolu, diğer üniversiteler ile işbirliği içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi. Görüşmeye DAÜ Rektör Kordinatörü Yrd. Doç. Dr. Arif Akkeleş ve Tuğba Aydın’ın başarıya ulaşmasında çok büyük emeği olan Antrenörü Hasan Maydon da katıldı.